Втрата номера — глобальна проблема або хвилинна справа?

На жаль, крадіжка номерних знаків в нашій країні це досить-таки часта ситуація в житті водіїв, і зіткнувшись з нею не варто зневірятися. Звичайно, коли вкрали номери, «Що робити?» — Виникає в першу чергу і тут дуже важливо, щоб вами не опанувало почуття паніки. Запам’ятайте! Якщо у вас вкрали номера — то це зовсім не непереборна проблема, а дріб’язкова справа, і не треба стрімголов бігти в відділення ДАІ, щоб міняти старі автомобільні знаки на нові. При цьому власнику транспорту належить «оббити безліч порогів», щоб оплатити квитанцію на оновлення автомобільних номерів та отримання нового технічного паспорта. Не треба також писати заяву в поліцію про крадіжку автомобільного знака, ймовірність того, що вони будуть знайдені — мізерно мала, а нерви вам витрачати зовсім ні до чого. Цю клопітку і неприємну процедуру можна уникнути, звернувшись до нас.

Операція виготовлення дублікату номерів при їх втраті

Втратив номери — тоді тобі потрібно просто зробити їх дублікат, замовивши його в нашій компанії, на сайті, що володіє зручним інтерфейсом з інтуїтивною панеллю, де вашому погляду постануть варіанти автомобільних знаків.

У ситуації, коли номери зняли з машини, процедура отримання дубліката виконується в максимально найкоротші терміни, тому «розставання» з вашим автомобілем буде не таким довгим. Для здійснення такої процедури необхідно заповнити заявку на виготовлення дубліката та прикласти до неї документ, що засвідчує вашу особу та документ, який свідчить про те, що ви є власником даного транспортного засобу. Свідоцтва та посвідчення прикладаються у відсканованому вигляді.

Вкрали номери з машини — за це взагалі не варто турбуватися. Дублікати, створені в нашій компанії, нітрохи не поступаються якістю оригінальних номерів, які ти втратив. Держ номери у нашому виконанні створюються на спеціалізованому обладнанні, що відповідає всім нормам і стандартам, тому всі ГОСТи будуть автоматично дотримані.

До речі, якщо у вас вкрали номери з машини, то це відмінна можливість «оновити» знаки, виготовивши ексклюзивні номери, в декоративному стилі. Такі номери ви легко зможете зареєструвати до державного реєстру через нашу компанію, тому якщо у вас вкрали номера, то це не привід засмучуватися, а навпаки момент вдосконалення транспорту.

Якщо ви втратили автомобільні номери і не знаєте, що робити — тоді вам необхідно перейти за посиланням http://gos-nomera.com.ua/ua/poteryal-ukrali-nomera-mashiny.html

Отдел рекламы: +7 (978) 811-98-07 (рабочие дни с 09:00 до 20:00 по мск)